Nedelja @21h

24

november

S.A.R.S.


#ALTERNATIVE #POPROCK #FUSION

Od 15 € dalje

VSTOPNICE
S.A.R.S.

Sveže Amputirana Ruka Satrijanija ali S.A.R.S.so do danes nanizali že več kot 500 koncertov po celotni regiji, po šestih studijskih albumih in 23 videospotih, od katerih jih je kar 19 preseglo milijon ogledov na Youtubeu, pa trenutno veljajo za enega bolj iskanih avtorskih bendov na področju nekdanje Jugoslavije. Svoj prvi istoimenski album, na katerem je tudi njihova prva in največja uspešnica Buđav lebac, so izdali leta 2009, na portalu Youtube pa je zabeležila skoraj 8 milijonov ogledov. 

Pred dnevi so izdali prvi single Veruj mi s prihajajočega albuma Glava, z novim materialom, tako kot tudi z največjimi starimi uspešnicami, pa bodo 24. novembra v Kurzschlussu, kamor se ponovno vračajo po treh letih, navdušili vse najbolj goreče privržence.

 

DOŽIVI

YT: https://www.youtube.com/watch?v=Lbgx0nNOhGE

Pulska Arena 2015

 

PRISLUHNI

YT: https://www.youtube.com/user/sarsupload

 

POGLEJ

Fb: https://www.facebook.com/sarsbend/


Nedelja @21h

24

november

S.A.R.S.


#ALTERNATIVE #POPROCK #FUSION

Od 15 € dalje

VSTOPNICE
TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.