2019


RÓISÍN MURPHY


#ELECTRONIC #ELECTROPOP #AVANTGARDQUEEN

Od 30 € dalje

VSTOPNICE
RÓISÍN MURPHY

Na otvoritvenem koncertu serije Kurzschluss LIVE! dogodkov bo nastopila elektro-pop diva Róisín Murphy. Zaslovela je v dvojcu Moloko konec devetdesetih. V začetku tisočletja je krenila na samostojno pot in posnela štiri albume. OverpoweredYou Know Me BetterLet Me Know so zgolj nekatere izmed uspešnic iz njenega bogatega samostojnega glasbenega opusa. V Ljubljano prihaja tretjič. Predstavila bo uspešnice s projekta All My Dreams in z vrhunskimi glasbeniki poskrbela za odlično Kurzschluss LIVE! doživetje.

V njeni glasbi najdemo primesi popa, house, disca, ki se spogledujejo z elektroniko in plesnimi ritmi. Ostaja ena redkih ženskih glasbenih umetnic, ki ne odstopa od sebi lastnega zvoka in glasbenega izraza. Če temu pridamo še dovršen odrski nastop in prezenco lahko trdimo, da je Róisín ena najbolj neustrašno izvirnih umetnic današnjega časa.

HEARING


SEEING2019


RÓISÍN MURPHY


#ELECTRONIC #ELECTROPOP #AVANTGARDQUEEN

Od 30 € dalje

VSTOPNICE
PRIPOROČAMO TUDI
TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.