RSS

Novice

6. rojstni dan Kurzschlussa -ponedeljek, 07. januar 2019
Upihnili smo 6. svečko z več kot dva tisoč zvestimi obiskovalci in s svetovno priznanim didžejem Todd Terryjem, The Shapeshifters ter odlično pevko Teni Tinks.
25-letka Umekovega ustvarjanja -ponedeljek, 07. januar 2019
Didžej Umeku se je poklonil Carl Cox, predsednik Pahor in več kot 3000 fenov.
Kurzschluss LIVE! -ponedeljek, 07. januar 2019
Hamo & Tribute 2 Love z gosti dokazali, da lubezen svet vrti
U NULO: INTERVJU S HAMOTOM -torek, 11. december 2018
U NULO:Hamo je sedel z našim raperjem in odogovoril na par njegovih vprašanj. Kaj vse je povedal Emkeju o svojih začetkih, igranju kitare in ostalih svojih vrlinah si preberite tukaj.
U NULO: INTERVJU Z UMEKOM -torek, 27. november 2018
U NULO: Umek si je v svojem natrpanem urniku odtrgal nekaj časa in sedel z našim radovednim Emkejem. Zanimalo ga je, kako uspeti na tem nivoju, kaj priporoča mladim in kaj so njegovi prelomni trenutki. Celoten intervju si lahko preberete tukaj.
Podarjamo VIP za celo ekipo! -torek, 16. oktober 2018
Vip vstopnice, boat in miza za 4 prijatelje na najboljšem žuru v mestu Kurzschluss jesenska doživetja se bodo tokrat pričela 26. oktobra. V Slovenijo prihaja belgijska zvezda elektronske scene Amelie Lens. Si jo želiš videti v živo? Ali še bolje – si jo želiš videti v živo skupaj s prijatelji in VIP tretmajem?
DJ UMEK O LJUBEZNI DO VINILA -četrtek, 04. oktober 2018
Večina svetovno znanih Dj-jev se ponovno odloča vrteti glasbo iz CD-jev. Zakaj je temu tako in kakšna je vloga vinila danes, smo se pogovarjali s stebrom svetovne techno scene Dj Umek-om.
Srce nam bije za BEATS -četrtek, 13. september 2018
Vzemi svojo omarico! Prvi v Sloveniji imamo za vas tudi omarice, kamor lahko s frendi zaklenete svoje jakne in "dragocenosti". Na vsakem žuru se v omaricah skrivajo tudi slušalke Beats! Bo tvoja polna?
Ob tem pa še preskočiš vrsto! Kako?
Lahko v Kurzschlussu preskočiš vrsto? -četrtek, 13. september 2018
Se da! Če plačaš z brezstično ali klasično plačilno kartico Mastercard ali Maestro. V tem primeru za plačevanje storitev ne potrebuješ Kurzschluss kartice, kar pomeni, da preskočiš vrsto pri polnilni postaji in greš lahko direkt za šank.