RSS

Novice

Tim Urbanya nas s svojim seti razveseljuje že več kot petnajst let. Didžej, producent, voditelj radijske oddaje in strastni privrženec elektronske glasbe je stari znanec Kurzschlussove publike, v intervjuju pa bomo izvedeli nekaj o njegovih začetkih, pogledih na svet elektronike in poklicu didžejanja.
Vsi, ki ste žurali z nami, veste o čem govorimo. Vsi ki niste, pa lahko sedaj prisluhnete njegovemu setu s Kurzschlussove Rooftop edicije.
Sezona Rooftop zabav uspešno odprta -ponedeljek, 10. junij 2019
Poletje je v Ljubljano prišlo ravno pravi čas, saj je bilo 20. nadstropje hotela InterContinental prvi petek v juniju prizorišče najbolj vroče zabave nad mestom!
7 didžejk, ki jih morate poznati -četrtek, 06. junij 2019
Niso le moški tisti, ki kraljujejo vrhovom lestvic elektronske glasbe. Bili bi presenečeni, koliko predstavnic nežnejšega spola zna glasbo 'zavrteti' veliko bolje kot njeni moški stanovski kolegi. V zadnjih letih je tako svoj pečat v elektronski produkciji pustilo kar nekaj didžejk svetovnega slovesa.
10 ŽURERSKIH ZAPOVEDI -torek, 30. april 2019
Naši najljubši žurerji in žurerke! Že poznate recepturo za nepozabno in brezskrbno žuranje? Ne? Kurzschluss je za vas pripravil vse ravno dovolj zasoljene »DO-s« in popoprane »DON'T-s« žuranja, katere si zapišite za uho in naj vas v praksi spremljajo na tem ali onem partyju.
Z glasbenimi spomini do dobrega počutja in pozitivne naravnanosti. S seti Jorisa Voorna, Damirja Hoffmana in Dejana Delana se lahko kratkočasite do trenutka, ko se nam zopet pridružite na plesišču.
Nova sezona – novi izzivi. V Kurzschlussu smo vedno na preži pri iskanju novih talentov. Če že čutiš pomlad in prebujanje kreativne žilice je zdaj odlična priložnost, da pokažeš svoj talent!
Umek odprl novo sezono Kurzschlussa -ponedeljek, 11. februar 2019
Umek in Dojaja sta spretno krmarila v svetu 129 BPM-jev Astrodisco zvoka, obiskovalce kluba navdušila in otvorila novo sezono elektro zabav v velikem slogu.
Zima je pravi čas, da si zagotovite svoje mesto na poletnih festivalih!
DJ Dojaja (še) vedno (bolj) dogaja! -petek, 18. januar 2019
Dojaja aka Marjan Crnkovič o elektronski sceni pri nas in o Astronostalgic žuru v Kurzschlussu, kjer bo rolal z Umekom.