RSS

Novice

Z glasbenimi spomini do dobrega počutja in pozitivne naravnanosti. S seti Jorisa Voorna, Damirja Hoffmana in Dejana Delana se lahko kratkočasite do trenutka, ko se nam zopet pridružite na plesišču.
Nova sezona – novi izzivi. V Kurzschlussu smo vedno na preži pri iskanju novih talentov. Če že čutiš pomlad in prebujanje kreativne žilice je zdaj odlična priložnost, da pokažeš svoj talent!
Umek odprl novo sezono Kurzschlussa -ponedeljek, 11. februar 2019
Umek in Dojaja sta spretno krmarila v svetu 129 BPM-jev Astrodisco zvoka, obiskovalce kluba navdušila in otvorila novo sezono elektro zabav v velikem slogu.
Zima je pravi čas, da si zagotovite svoje mesto na poletnih festivalih!
DJ Dojaja (še) vedno (bolj) dogaja! -petek, 18. januar 2019
Dojaja aka Marjan Crnkovič o elektronski sceni pri nas in o Astronostalgic žuru v Kurzschlussu, kjer bo rolal z Umekom.
6. rojstni dan Kurzschlussa -ponedeljek, 07. januar 2019
Upihnili smo 6. svečko z več kot dva tisoč zvestimi obiskovalci in s svetovno priznanim didžejem Todd Terryjem, The Shapeshifters ter odlično pevko Teni Tinks.
25-letka Umekovega ustvarjanja -ponedeljek, 07. januar 2019
Didžej Umeku se je poklonil Carl Cox, predsednik Pahor in več kot 3000 fenov.
Kurzschluss LIVE! -ponedeljek, 07. januar 2019
Hamo & Tribute 2 Love z gosti dokazali, da lubezen svet vrti
U NULO: INTERVJU S HAMOTOM -torek, 11. december 2018
U NULO:Hamo je sedel z našim raperjem in odogovoril na par njegovih vprašanj. Kaj vse je povedal Emkeju o svojih začetkih, igranju kitare in ostalih svojih vrlinah si preberite tukaj.
U NULO: INTERVJU Z UMEKOM -torek, 27. november 2018
U NULO: Umek si je v svojem natrpanem urniku odtrgal nekaj časa in sedel z našim radovednim Emkejem. Zanimalo ga je, kako uspeti na tem nivoju, kaj priporoča mladim in kaj so njegovi prelomni trenutki. Celoten intervju si lahko preberete tukaj.