Sobota @23h

21

december

Glitterbox w Roger Sanchez & more


#HOUSE #ELECTRONICDANCE #TRIBALHOUSE

Od 16 € dalje

VSTOPNICE
Glitterbox w Roger Sanchez & more

“Disko 21. stoletja”, kot ljubitelji dance in house glasbe, opisujejo Glitterbox, slovi po celem svetu. Od svojih začetkov leta 2014 do danes je z očarljivo glasbeno atmosfero, ki od Ibize do New Yorka v svojih setih združuje eminentna imena z nadobudnimi talenti, postal pravi fenomen nočnega življenja. Oder oživi v popolnoma novih razsežnostih, za kar poskrbijo plesalci in artisti ob razkošni svetlobni tehniki ter pričarajo pravo spektakularno klubsko vzdušje, ki ‘razmiga’ vaše telo in dušo. Glitterbox dokazuje, da disko še ni izumrl, ravno nasprotno, na vseh celinah ima iz leta v leto več gorečih privržencev, ki zabavam sledijo po vseh največjih svetovnih prestolnicah. V najbolj veselem mesecu bo Ljubljana ‘zablestela’ v ritmih, ki jih bodo skozi večer narekovali mednarodna super zvezda Roger Sanchez, angleški producent Simon Marlin aka The Shapeshifters, najbolj poznan po mega uspešnici Lola’s Theme in prvi glas Glitterboxa Melvo Baptiste.
 
 
POGLEJ
FB: https://www.facebook.com/glitterboxibiza/ 
HEARINGSobota @23h

21

december

Glitterbox w Roger Sanchez & more


#HOUSE #ELECTRONICDANCE #TRIBALHOUSE

Od 16 € dalje

VSTOPNICE
PRIPOROČAMO TUDI
TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.