Sobota @23h

21

december

Glitterbox w Roger Sanchez & more


#HOUSE #ELECTRONICDANCE #TRIBALHOUSE

Od 19 € dalje

VSTOPNICE
Glitterbox w Roger Sanchez & more

Roger Sanchez je mednarodna super zvezda in večkratni prejemnik nagrade Best House DJ, ki se v Kurzshluss vrača v okviru “diska 21. stoletja” Glitterbox, ki med ljubitelji dance in house glasbe slovi po celem svetu. Očarljiva glasbena atmosfera od Ibize do New Yorka v svojih setih združuje eminentna imena z nadebudnimi talenti, ki s skupnimi močmi ‘razmigajo’ vaše telo in dušo. Oder oživi v popolnoma novih razsežnostih, za kar poskrbijo plesalci in artisti ob razkošni svetlobni tehniki, ki pričara pravo klubsko vzdušje. Kurzschluss povratnik Roger Sanchez s svojimi klubskimi klasikami Another Chance, You can't change me, Hella good, Lostin drugimi ne potrebuje dodatne predstavitve. Za mešalko je po klubih v New Yorku prvič stal že v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, preden je svoje ime ponesel tudi čez lužo, na žurerski otok Ibiza, kjer ohranja mesto rezidenta že od poletja 2000.

Tudi angleški producent Simon Marlin, ki ustvarja pod psevdonimom The Shapeshifters, od leta 2008 pod okriljem založbe Defected Records, je uveljavljeno ime na mednarodnem house prizorišču. Pred 15 leti je z mega uspešnico Lola’s Theme, takrat še skupaj s švedskim producentom Maxom Reichom, kraljeval na vrhu britanskih glasbenih lestvic in postal sestavni temelj tamkašnje plesne kulture. Svojo svetovno slavo sta utrdila še z remixi za glasbene ikone, kot so George Michael, Faithless, Christina Aguilera in Moby.

Občinstvu Kurzschlussa se bo tokrat prvič predstavil prvi glas Glitterboxa Melvo Baptiste, ki od leta 2017 vodi njihovo ‘hišno’ radijsko oddajo. V oddaji, ki je trenutno dostopna že na več kot 40 postajah po svetu, je gostil eminentna glasbena imena ter opravil intervjuje z Jocelyn Brown, Jazzy Jeffom, Davidom Moralesom in številnimi drugimi. S svojimi seti, ki slovijo po svojem groovy ritmu in neusahljivi energiji, je že navdušil množice na mednarodnih festivalih Suncébeat, Defected Croatia in Lovebox.

Svoje sete na drugem odru bodo zasukali Lucca Loggia, Rudeey, SIBBJAG b2b Ted Funke in Wookie Woo.

 
 
POGLEJ
FB: https://www.facebook.com/glitterboxibiza/ 
HEARINGSobota @23h

21

december

Glitterbox w Roger Sanchez & more


#HOUSE #ELECTRONICDANCE #TRIBALHOUSE

Od 19 € dalje

VSTOPNICE
PRIPOROČAMO TUDI
TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.