Sobota @23h

23

november

Erick Morillo


#HOUSE #FUNKY #SOULFUL

Od 16 € dalje

VSTOPNICE
Erick Morillo

 Le malo stvari v svetu glasbe in zabave je, pri katerih Eric Morillo, soustanovitelj založe Subliminal Records, ne bi sodeloval. Njegove skladbe dosegajo platinaste naklade in kraljujejo plesnim glasbenim lestvicam po vsem svetu. Povsem razumljivo, da se 48- letni Eric praktično nikoli ne ustavi, pa naj gre za njegove tedenske zabave v domačem New Yorku, vsakoletnega gostovanja na zabavah Subliminal Sessions v okviru Winter Music Conference v Miamiju ali sedaj že legendarnih zabav v slovitem klubu Pacha na Ibizi do častnega mesta rezidenta v londonskem klubu Ministry of Sound, ki mu je pripadel kot enemu redkih ameriških didžejev. ReachBelieve in Do What You Want so le nekateri izmed plesnih hitov, ki jih je izdal pod psevdonimi Ministers De La Funk, The Dronez in Li’l Mo Ying Yang. Njegov urnik je tudi za številne stanovske kolege nepredstavljiv. Še posebej v poletnih mesecih, ko ga lahko vidimo vse od Neaplja, Mikonosa in Londona, lahko številka naraste tudi do 30 nastopov mesečno. PRISLUHNI
MC: https://www.mixcloud.com/ErickMorillo/

POGLEJ
FB: https://www.facebook.com/ErickMorilloOfficial/?ref=br_rs
SEEINGSobota @23h

23

november

Erick Morillo


#HOUSE #FUNKY #SOULFUL

Od 16 € dalje

VSTOPNICE
PRIPOROČAMO TUDI
TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.