2021


Boris Brejcha 2021


#ELECTRONIC #HIGHTECHMINIMAL #JOKER

Boris Brejcha 2021

Pandemija novega koronavirusa je začasno onemogočila varno izvedbo javnih prireditev, zato smo primorani, da plesni dogodek z Borisom Brejcho, ki je bil predviden za 30. oktobra 2020, prestavimo na prihodnje leto. Vstopnice bodo veljavne tudi v nadomestnem terminu, ki ga bomo objavili v letu 2021, ko bo jasno, kako lahko organiziramo večje prireditve.

Ker bodo vse dosedaj prodane vstopnice veljavne tudi v nadomestnem terminu, vas pozivamo, da vstopnice obdržite in s tem podprete priljubljeni klub Kurzschluss. Ugodna cena, ki smo jo v predprodaji nudil letos, prihodnje leto ne bo več na voljo.

 

Kralj high- tech minimala Boris Brejcha, ki je lansko leto v klubu Kurzschluss v evforično vzdušje popeljal več kot tri tisoč ljubiteljev elektronskih ritmov, bi se moral na oder Kurzschlussa vrniti 30. oktobra. Povratek nemškega zvezdnika je bil težko pričakovan, saj so early bird vstopnice pošle v rekordnem času.V kolikor se dogodka v prihodnjem letu ne boste mogli udeležiti, ste upravičeni do vračila kupnine, tako da pošljete zahtevek za vračilo na elektronski naslov info@eventim.si ali se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste kupili vstopnico. Vračila bodo mogoča do najkasneje 24. novembra 2020, ob tem pa poudarjamo, da bodo vračila možna tudi ob objavi novega datuma v letu 2021.

Celotna ekipa Kurzschluss je s pozitivnimi mislimi usmerjena v prihodnost, zato verjamemo, da se bo ob postopnem sproščanju ukrepov tudi družabno življenje kmalu vrnilo v ustaljene tirnice in da se zopet srečamo na pravih prizoriščih. Še naprej nas spremljajte na družbenih omrežjihFacebook in Instagram.

HEARING


SEEING2021


Boris Brejcha 2021


#ELECTRONIC #HIGHTECHMINIMAL #JOKER

TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.