2020


Boris Brejcha


#ELECTRONIC #HIGHTECHMINIMAL #JOKER

Boris Brejcha

Zgodnje ptice razgrabile vstopnice za Borisa Brejcho 

Vstopnice za nemškega superzvezdnika gredo kot za med. Septembra lani nas je omrežil z enournim podaljškom nastopa in zdi se, da je kemija še kar v zraku, saj so early bird vstopnice že pošle.

Kmalu pa vsem fenom Borisa Brejche znova omogočimo priložnost za dober žur. Spremljate Kurzschluss digitalne kanale in ne zamudite priložnosti za ugodnejši nakup vstopnic.

Medtem uživajte ob poslušanju novega albuma kralja high-tech-minimala. Njegov deveti album Space Diver je ravno te dni izšel pri založbi Ultra Records. Se kmalu beremo!

 

V petek, 30. oktobra se pričakuje evforično vzdušje, ko si bo Boris Brejcha v prestolnici zopet nadel svojo masko Jokerja in pogledal izza mešalnega pulta. Lani so vstopnice pošle v nekaj dneh. Svetovno priznani didžej, ki je na elektronskih festivalih Tomorrowland, Sonus, Time Warp in Exit v plesno ekstazo spravil več deset tisoč ljudi, slovenskih oboževalcev ni pustil ravnodušnih.

Sam pravi, da ga pri glasbenem ustvarjanju vodi želja po eksperimentiranju. “Vsakič, ko ustvarjam nov material in dokončam mix, nanj več ur plešem sam v studiu, s čimer testiram, če bo dobro izpadel tudi pred polno dvorano,” o svojem glasbenem procesu pove Boris, ki se že veseli povratka v Ljubljano, kjer bo obiskovalce Kurzschlussa na nogah obdržal do zgodnjih jutranjih ur.

 

 

DOŽIVI

 

https://www.youtube.com/watch?v=buCD-_1UPn4

Tomorrowland 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=vqz8c4ZP3Wg

Grand Palais for Cercle

HEARING


SEEING2020


Boris Brejcha


#ELECTRONIC #HIGHTECHMINIMAL #JOKER

PRIPOROČAMO TUDI
TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.