Doživetje
image copy

4 feb

UŽIVAJ V KURZSCHLUSS DOŽIVETJIH TUDI IZVEN SEZONE

Čeprav je Kurzschluss ekipa uspešno zaključila lansko edicijo elektronskih dogodkov in si privoščila nekaj oddiha, pa to ne pomeni, da smo popolnoma pozabili na naše pleme. Da bo čas do novih Kurzschluss doživetij minil veliko hitreje, pritisni play na spodnjih setih in se prepusti pravi house izkušnji.

PREBERI VEČ

15. jan

image copy

Senidah s svojo ‘Slađano’ razvnela Kurzschluss

Zadnja nedelja pred Božičemje bila vse prej kot običajna, tako za pevko Senidah, kot tudi vse njene goreče oboževalce, ki so se v Kurzschlussu udeležili njenega prvega in največjega samostojnega koncerta v Sloveniji. Ta je minil v znamenju mega uspešnic, ki na portalu Youtube dosegajo več kot 40 milijonov ogledov, zato ni čudno, da jih je skupaj s Senidah v en glas pela cela dvorana.

PREBERI VEČ

15. jan

image copy

Plesna ekstaza z Rogerjem Sanchezom in Glitterboxom

Decembra je sobotna house ekstravaganca pripadla Rogerju Sanchezu, dobitnik prestižne nagrade Grammy Award je skupaj s plesalci Glitterboxa v soju bleščic pričaral pravo plesno ekstravaganco diska 21. stoletja.

PREBERI VEČ

15. jan

image copy

Techno odisejada z Umekom

Zadnja edicija dogodkov v letu 2019 je zopet ponudila bogat izbor eminentnih imen, ki so se izmenjali za mešalnim pultom. V petek je svojo techno odisejado izpeljal Umek, “fotr” slovenske elektronike je praznično vzdušje, kot se za december spodobi, začinil s svežim zvokom.

PREBERI VEČ

15. jan

image copy

Bajaga i Instruktori zatresli Kurzschluss

Bajaga i Instruktori v svojem mega hitu Muzika na struju pojejo o elektriki, nič manj naelektreno pa ni bilo tudi ozračje na njihovem koncertu v Kurzschlussu, kjer so odprli decembrsko edicijo dogodkov in poleg legendarne uspešnice oder zatresli z vsemi največjimi skladbami iz svojega bogatega glasbenega opusa, ki že več kot tri desetletja oboževalce navdajajo z nostalgijo.

PREBERI VEČ

15. jan

image copy

S.A.R.S. v Kurzschlussu premierno z albumom Glava

Srbska zasedba S.A.R.S. se je v Kurzschluss vrnila po treh letih, tokrat v razširjeni postavi. Svoj nastop so nadgradili s tremi glasbeniki, ki so, kot obljubljeno, skupaj pričarali pravo glasbeno poslastico, v kateri je množica uživala na nedeljski večer, prežet z melodično fuzijo pop rocka, reggaea, bluesa, jazza in hip hopa ter etno pridiha.

PREBERI VEČ

15. jan

image copy

Epske razsežnosti Ericka Morilla v Kurzschlussu

Očitno je v letošnji sezoni Kurzschluss zabav nekaj v zraku, da didžeji svetovnega formata odra kar ne morejo zapustiti. Potem, ko je nemški kralj high tech minimala Boris Brejcha septembra svoj nastop zaključil z enournim podaljškom, je tudi Erick Morillo upravičil svoj sloves neustavljivega party mojstra in house cukrčke novembra prav tako serviral uro dlje.

PREBERI VEČ

15. jan

image copy

Valentino Kanzyani ostaja techno kralj vinilk

Da upravičeno nosi naziv veliki mag techna, je Valentino Kanzyani dokazal na petkovem Kurzschlussu, kjer je odprl novembrsko edicijo žanrsko raznovrstnih dogodkov. Svoj neuničljiv status je z “oldies goldies” setom Rock the Discotheque! utrdil pred polno dvorano Kocka na Gospodarskem razstavišču, ki se je pod njegovimi vibracijami tresla več kot tri ure.

PREBERI VEČ

15. jan

image copy

Boris Brejcha, oblečen v slovensko zastavo, podaljšal set in navdušil

Da so bile vstopnice razprodane le nekaj dni po najavi dogodka, je bil dober pokazatelj, da se nam v Ljubljani obeta prava Kurzschluss manija. Ko je 27. septembra na oder stopil kralj high- tech minimala Boris Brejcha, ni bilo nobenega dvoma več. Svetovno priznani didžej, ki je na elektronskih festivalih Tomorrowland, Sonus, Time Warp in Exit v plesno ekstazo spravil več deset tisoč ljudi, tudi slovenskih oboževalcev ni pustil ravnodušnih.

PREBERI VEČ

14. jan

image copy

Róisín Murphy odprla sezono Kurzschluss 2019

Da je elektro- pop diva Róisín Murphy resnično irska kraljica avantgarde, je dokazala 26. septembra na koncertu, s katerim je odprla novo sezono pop- up kluba Kurzschluss. Bolečinam navkljub je svoj nastop izpeljala, kot se za zvezdnico njenega kova spodobi.

PREBERI VEČ
POKAŽI VEČ
TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.