Doživetje
image copy

11 dec

U NULO: INTERVJU S HAMOTOM

U NULO:Hamo je sedel z našim raperjem in odogovoril na par njegovih vprašanj. Kaj vse je povedal Emkeju o svojih začetkih, igranju kitare in ostalih svojih vrlinah si preberite tukaj.

PREBERI VEČ

27. nov

image copy

U NULO: INTERVJU Z UMEKOM

U NULO: Umek si je v svojem natrpanem urniku odtrgal nekaj časa in sedel z našim radovednim Emkejem. Zanimalo ga je, kako uspeti na tem nivoju, kaj priporoča mladim in kaj so njegovi prelomni trenutki. Celoten intervju si lahko preberete tukaj.

PREBERI VEČ

16. okt

image copy

Podarjamo VIP za celo ekipo!

Vip vstopnice, boat in miza za 4 prijatelje na najboljšem žuru v mestu Kurzschluss jesenska doživetja se bodo tokrat pričela 26. oktobra. V Slovenijo prihaja belgijska zvezda elektronske scene Amelie Lens. Si jo želiš videti v živo? Ali še bolje – si jo želiš videti v živo skupaj s prijatelji in VIP tretmajem?

PREBERI VEČ

04. okt

image copy

DJ UMEK O LJUBEZNI DO VINILA

Večina svetovno znanih Dj-jev se ponovno odloča vrteti glasbo iz CD-jev. Zakaj je temu tako in kakšna je vloga vinila danes, smo se pogovarjali s stebrom svetovne techno scene Dj Umek-om.

PREBERI VEČ

13. sep

image copy

Srce nam bije za BEATS

Vzemi svojo omarico! Prvi v Sloveniji imamo za vas tudi omarice, kamor lahko s frendi zaklenete svoje jakne in "dragocenosti". Na vsakem žuru se v omaricah skrivajo tudi slušalke Beats! Bo tvoja polna?

PREBERI VEČ

13. sep

image copy

Plačilo s kartico Mastercard in Maestro se splača!

Ob tem pa še preskočiš vrsto! Kako?

PREBERI VEČ

13. sep

image copy

Lahko v Kurzschlussu preskočiš vrsto?

Se da! Če plačaš z brezstično ali klasično plačilno kartico Mastercard ali Maestro. V tem primeru za plačevanje storitev ne potrebuješ Kurzschluss kartice, kar pomeni, da preskočiš vrsto pri polnilni postaji in greš lahko direkt za šank.

PREBERI VEČ
POKAŽI VEČ
TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.