Doživetje
image copy

15 nov

Pesem “Veruj mi” zasedbe S.A.R.S zaživela tudi v video podobi

Avdio različica pesmi “Veruj mi” ima na portalu YouTube že skoraj 850 tisoč ogledov, danes pa je skupina S.A.R.S. na svojem kanalu predstavila še videospot za skladbo, ki se bo 24. novembra znašla tudi na repertoarju nedeljskega koncerta v Kurzshlussu.

PREBERI VEČ

18. sep

image copy

Zadnja priložnost za nakup vstopnic Boris Brejcha@Kurzschluss

27. septembra bo prvi žur v seriji techno Kurzschluss dogodkov v letošnjem letu pripadel svetovno priznanemu didžeju Borisu Brejchi. Čeprav je dogodek že razprodan, imamo v sodelovanju z Addiko Bank d. d. na voljo še nekaj vstopnic. Kako do njih, preberi tukaj.

PREBERI VEČ

22. avg

image copy

Prvič v Sloveniji z novim albumom Glava

Srbska zasedba S.A.R.S. z vsakim svojim nastopom upravičuje sloves enega bolj iskanih avtorskih bendov na področju nekdanje Jugoslavije. Tako je bilo tudi v začetku avgusta v hrvaškem Labinu, kjer so nastopili v sklopu dogodka Labin Art Republika. Iz prve roke smo izvedeli, da za nastop v v Kurzschlussu 24. novembra pripravljajo veliko presenečenje. Kakšno, lahko preberete v intervjuju tukaj.

PREBERI VEČ

13. avg

image copy

5 minut z Róisín Murphy

Elektro-pop diva Róisín Murphy si je pred nastopom na Summer Music Festivalu v Rovinju vzela nekaj minut tudi za nas. Zakaj je besedilo njene zadnje uspešnice Incapable dvignilo veliko prahu in kaj pripravlja za nastop v Kurzschlussu 26. septembra, si lahko preberete tukaj.

PREBERI VEČ

11. jul

image copy

KURZSCHLUSS NAŠEL »FREEŠNE« TALENTE

V sodelovanju s freeŠn, študentskim natečajem kreativnega komuniciranja, smo marca izvedli DJ natečaj, kjer si je zmagovalec Irwan A. Kasman s svojim miksom prislužil mesto na odru Kurzschlussa in bo nastopil na enem izmed prihodnjih dogodkov.

PREBERI VEČ

09. jul

image copy

Tim Urbanya nas spremlja že od naših začetkov

Tim Urbanya nas s svojim seti razveseljuje že več kot petnajst let. Didžej, producent, voditelj radijske oddaje in strastni privrženec elektronske glasbe je stari znanec Kurzschlussove publike, v intervjuju pa bomo izvedeli nekaj o njegovih začetkih, pogledih na svet elektronike in poklicu didžejanja.

PREBERI VEČ

14. jun

image copy

Mike Vale navdušil @ Kurzschluss Rooftop

Vsi, ki ste žurali z nami, veste o čem govorimo. Vsi ki niste, pa lahko sedaj prisluhnete njegovemu setu s Kurzschlussove Rooftop edicije.

PREBERI VEČ

10. jun

image copy

Sezona Rooftop zabav uspešno odprta

Poletje je v Ljubljano prišlo ravno pravi čas, saj je bilo 20. nadstropje hotela InterContinental prvi petek v juniju prizorišče najbolj vroče zabave nad mestom!

PREBERI VEČ

06. jun

image copy

7 didžejk, ki jih morate poznati

Niso le moški tisti, ki kraljujejo vrhovom lestvic elektronske glasbe. Bili bi presenečeni, koliko predstavnic nežnejšega spola zna glasbo 'zavrteti' veliko bolje kot njeni moški stanovski kolegi. V zadnjih letih je tako svoj pečat v elektronski produkciji pustilo kar nekaj didžejk svetovnega slovesa.

PREBERI VEČ

30. apr

image copy

10 ŽURERSKIH ZAPOVEDI

Naši najljubši žurerji in žurerke! Že poznate recepturo za nepozabno in brezskrbno žuranje? Ne? Kurzschluss je za vas pripravil vse ravno dovolj zasoljene »DO-s« in popoprane »DON'T-s« žuranja, katere si zapišite za uho in naj vas v praksi spremljajo na tem ali onem partyju.

PREBERI VEČ
POKAŽI VEČ
TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.