Petek @20h

27

marec

#ŽURAMDOMA X IAN SOUND - LIVE


#ŽURAMDOMA X IAN SOUND - LIVE

 
Minuli petek smo z iniciativo #ŽURAMDOMA odprli Kurzschluss sezono virtualnih žurov, s katerimi bomo v času (samo)izolacije poskrbeli, da vsem ljubiteljem elektronike popestrimo večerne ure z najboljšimi elektronskimi ritmi. Kot prvi je svoje vibracije izza svoje mešalke virtualno širil slovenski techno kralj Umek, ki nas je v dveh urah v vzporedno vesolje popeljal skoraj pet tisoč. V petek žezlo prevzema mladi up elektronske glasbene scene Ian Sound, ki mu v prihodnosti mnogi napovedujejo prepoznavnost v svetovnem merilu.

Še vedno velja isto pravilo: Zdravje je na prvem mestu, zato ostani doma in se tudi v prihajajoči vikend podaj na valovih house poslastic, ki jih bo tokrat postregel Ian Sound. Vzhajajoča zvezda glasbene scene, ki je na lanskem žuru dvigoval temperaturo pred nastopom Ericka Morilla, bo s svojo mešanico old school housea in tech housea poskrbel, da se bo naelektrilo ozračje tudi pri tebi doma.

V petek, 27. marca ob 20. uri se priklopi na našo Facebook stran in z utrinki domačega žura sodeluj v nagradni igri. Med vsemi, ki boste utrinek z domačega žura objavili na svojem družbenem omrežju in ga opremili s ključnikom #žuramdoma, bomo izbrali najboljšega, ki bo prejel vstopnico za enega izmed Kurzschluss dogodkov v zimski sezoni.
 

Ian Sound na spletu:

WWW: http://iansound.eu/

FB: https://www.facebook.com/iansoundofficial

IG: https://www.instagram.com/ian.sound/

SC: https://soundcloud.com/ian-sound

YT: https://www.youtube.com/c/IanSound

HEARING


SEEINGPetek @20h

27

marec

#ŽURAMDOMA X IAN SOUND - LIVE


TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.