KURZSCHLUSS TOUR
 • 19

  dec
  thumb

  Bajaga i Instruktori

  Za veseli december bodo v Kurzchlussu na svoj račun prišli vsi ljubitelji rocka, za kar bo poskrbel ikonični pevec, kitarist in avtor Bajaga s svojo spremljevalno zasedbo Instruktori.

  Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

  INFO VSTOPNICE
 • 20

  dec
  thumb

  Umek

  Umek se vrača na ‘mesto zločina’. Decembra bo zopet stopil za mešalko na odru Kurzschlussa, kjer bo prvič predstavil svež zvok letošnjega leta. Med naborom eminentnih imen, ki se mu bodo pridružila, sta tudi Reinier Zonneveld in Matt Sassari.

  Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

  INFO VSTOPNICE
 • 21

  dec
  thumb

  Glitterbox w Roger Sanchez & more

  Glitterbox prihaja v Kurzschluss. Legendarna linija zabav bo v decembrski lineup pripeljala dobitnika prestižne nagrade Grammy Award Rogerja Sancheza. Za mešalkami bosta tudi že-skoraj-rezident Simon aka The Shapeshifers in Melvo Baptiste.

  Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

  INFO VSTOPNICE
 • 22

  dec
  thumb

  Senidah

  Karizmatična Senidah se s svojimi samostojnimi projekti predstavlja v popolnoma drugačni luči, kot smo je vajeni. Decembra bo nastopila z največjim samostojnim koncertom v Sloveniji doslej, na katerem bo predstavila uspešnice, ki na Youtube-u dosegajo več kot 40 milijonov ogledov. Oder in ozračje pred njo z ubrano urbano erotiko ogreva Atlas Erotika.

  Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

  INFO VSTOPNICE
TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.


Kurzschluss Instagram