Četrtek @21h

20

december

Večer za lubezen: Hamo & Tribute 2 Love z gosti

Ljubljana


#rock, #blues, #live

Od 10 € dalje

VSTOPNICE
Večer za lubezen: Hamo & Tribute 2 Love z gosti

Večer za lubezen!

Večer za lubezen: Hamo & Tribute 2 Love z gosti

20. december posvečamo večnim romantikom, zlomljenim srcem in iskrenim zalublencem, ki se jih dotaknejo bluzovske, soulovske in rockerske melodije. Hamo & Tribute 2 Love že zadnjih 12 let navdušujejo z iskrenim igranjem na čustva, kitare, bobne in tipke tako na albumih, kot na koncertih v živo. Da o prepoznavnem in priljubljenem vokalu sploh ne govorimo. Hamotove čutne pripovedi, ki jih občinstvu podaja z žametnim glasom, so našle stik z aktualno slovensko publiko in njenim vsakdanom, koncerti glasbene zasedbe pa veljajo za senzualno, audio-vizualno doživetje.

Skupino tvorijo Matevž Hamo Šalehar (pevec, kitarist in spiritus agens skupine), Martin Janežič Buco (bobni, tolkala), Denis Horvat Duki (klaviature), Peter Dekleva (kitara) in Uroš Škerl Kramberger Hipi (bas kitara). Od leta 2006, ko je bila skupina ustanovljena, so tako v vinilnih kot digitalnih različicah izdali tri albume. Ploščo 3P leta 2017, Pol/Pol S leta 2015, prvo naslovljeno “2″ pa aprila 2013. Poleg uspešnic, kot so Vreme za lubezen, Telo, Zabluzu, Gospa Magister, Greva še mal dlje, Dejva bit čist bliz, Rožice, Vija Vaja Ven in pa zadnjega hita, ki je nastal v sodelovanju s Primorcem Rudijem Bučarjem, Dolgo nisva pila, pa fantje za večer poln lubezni pripravljajo nepričakovano. Zasedba Hamo & Tribute 2 Love ne sodeluje pogosto z gosti, za Kurzschluss pa bodo naredili izjemo.

Večer bo otvorila glasbena zasedba Koala Voice! 
Kot predskupina bo na večer 20. decembra srca najprej ogrela skupina Koala Voice. Britanski časopis DIY je zasedbo razglasil za eno izmed petih najboljših odkritij konference Eurosonic leta 2016. Za seboj imajo že krepko prek 100 koncertov doma in v tujini. Oktobra so v samozaložbi izdali drugi studijski album Wolkenfabrik. Zanimivo dejstvo pa je, da je njihov prvenec odlično sproduciral Peter Dekleva, sicer kitarist zasedbe Hamo & Tribute 2 Love. Manca Trampuš, Miha Prašnikar, Domen Don Holc in Tilen Prašnikar bodo predstavili svoj pogled na moderno rock glasbo s pridihom diska in punka. 

Hip hop in rock bosta za lubezen združila moči!
Klemen Klemen se je v srca svojih oboževalcev vtisnil z uspešnicami, kot so Keš pičke, Šnopc, Leta 1600 in Ljubezen. S slednjo, se hip hop legenda odlično dopolnjuje s headlinerji večera v svojih prizadevanjih širjenja lubezni med slovenske poslušalce. Ljubljenec domačega hip hop občinstva na svojih koncertih vedno poskrbi za odlično vzdušje in polni dvorane.

Gost bo tudi Rudi Bučar, slovenski kantavtor, folk rock glasbenik in poustvarjalec istrske glasbene kulturne dediščine, ki je odlična kombinacija s Hamotom. Se vidimo!

Četrtek @21h

20

december

Večer za lubezen: Hamo & Tribute 2 Love z gosti

Ljubljana


#rock, #blues, #live

Od 10 € dalje

VSTOPNICE
PRIPOROČAMO TUDI
TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.